Gørlev Motionscenter

"Motion er bedre end medicin"

Du kan træne CrossFit i Gørlev Motionscenter. CrossFit er dog et patenteret varemærke, derfor har DGI og vi besluttet at bruge betegnelsen CrossGym.

Vi har haft 2 instruktører på kursus i CrossGym, så de kan lede denne nye og populære motionsform. Alle steder, hvor der er startet CrossGym, har det tiltrukket mange deltagere, der har ønsket at prøve kræfter med denne relativt nye motionsform.

CrossGym foregår på hold, og der lægges vægt på udholdenhed, styrke, hastighed, balance, koordination mm. Da sværhedsgraden kan tilpasses den enkelte, kan deltagerne have forskellige forudsætninger og alligevel være med på samme hold. Et træningspas består af øvelser, der gentages et antal gange med en kort pause inden man går videre til næste øvelse. Der bruges ikke avancerede maskiner til øvelserne, derimod er det primitive redskaber som sandsække, tunge bolde (medicinbolde), jernkugler med håndtag (kettelbells), vægtstænger mm., der anvendes.

Det er en træningsform, der kræver god plads, og det har vi desværre ikke i motionscentret, derfor har vi fået en aftale med Gørlev Skole.

Som nævnt kan alle være med, og motionscentret tilbyder en gratis prøvetime, så man ved, hvad man går ind til, inden man tilmelder sig, i øvrigt på samme måde og til samme pris som til motionscentrets øvrige aktiviteter.

Træningen finder sted indendørs på Gørlev skole i vinterhalvåret og udendørs ved Motionscentret i sommerhalvåret.

Se kalenderen herunder for tid, sted og evt. ændringer.

Instruktører

EmailWorkAreaFirstNameLastName
hamborgjensen@hotmail.comFitness, CrossGymJonasHamborg Jensen
nielsen4291@hotmail.comFitness, CrossGymBjarkeNielsen
robin7@live.dkFitness, CrossGymRobinNielsen
crossGym. Robin
Startdato/Tidspunkt:
31. oktober 2017 17:00
Slutdato/Tidspunkt:
31. oktober 2017 18:00
Gentaget Event:
Gentaget Event Hver 1 uge d. tirsdag, torsdag indtil 21-12-2017 (total 16 events)
Vigtighed:
Normal Prioritet
Kategori:
CrossGym
Lokation:
Beskrivelse:
Angiv event beskrivelse
Ejet Af Mogens d. 15. august 2017